

- Е па игнорирах я... вече два пъти...


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Поводът беше Седмицата на детската книга
Вижте как да я приготвите и вие
Пробвайте тази рецепта и изненадайте всички с домашни козунаци навръх Великден!
Турските пържени филийки са нещо специално, което задължително трябва да опитате – нежни, сочни и безумно вкусни
Те ще бъдат идеален вариант за разнообразяване на вашата закуска, а и към основното похапване или разядката
Рецептата е лесна, дори и начинаещите кулинари ще се справят
Тази рецепта е много лесна
Толкова лесно и вкусно!
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости